ahol hercegnők és királylányok születnek

GYERMEK BALETT OKTATÁS

Ha gyermeked imád táncolni és szeretnéd a legjobbat adni Neki

BALERINA ÉLMÉNY GYERMEKEMNEK

Iskolánkban klasszikus balett oktatás folyik óvodás kortól.

HELYSZÍNVÁLTOZÁS!

A 2023/2024-as tanévben a beiratkozás és az órák is a Miskolci utca 141-145. folytatódnak.

Miért járjon a gyermekem balett órára?

A klasszikus balett 3 előnye, amit a gyerekednek adhatsz a táncon keresztül

P

EGÉSZSÉG

szép tartást és esztétikus izomzatot fejleszt, segíti a testi és a szellemi fejlődés, ez által pozitív hatással van a tanulmányi eredményekre is

ÉLETRE SZÓLÓ ALAPOT ÉS JOBB TELJESÍTŐKÉPESSÉGET AD

 

P

KÖZÖSSÉG

biztonságos, védett, értéket teremtő közösség része lesz, ahol egyaránt fontos az egyéni teljesítmény és a csoportmunka is

kapcsolatokat, barátokat találnak

 

P

KULTÚRA

a mozgásművészet legmagasabb szintű, legkifinomultabb irányzata, a klasszikus balett kultúrájával és szellemiségével ismerkedik meg

komolyzene, mozgás, figyelem, fegyelem, alázat

 

AZ ÉV FÉNYPONTJA A BEMUTATÓ ELŐADÁS

Nagy tapasztalat kicsiknek

…hosszas készülés, a koreográfia betanulása, jelmezek, sorrend, fények, szülők, izgalom. Mind mind olyan dolgok, amikre még a tapasztalt fellépőknek is nehezére esik figyelni, de ugyanakkor óriási élményt jelentenek a gyerekeknek és borzasztóan élvezik.

Hagyomány

…büszkék vagyunk rá, hogy immáron hatodik éve év végén több száz néző tiszteli meg a gyerekeket és minket az által, hogy megtekintik a közös munka eredményét.

A színpad varázsa

…minden gyereket motivál, hogy a színpadon a legjobb formáját nyújtsa, ezért év közben képesek felnőtteket megszégyenítő összpontosítással és fegyelemmel készülni a nagy előadásra.

A gyerekek imádják megmutatni mit tudnak

…alig várják, hogy büszkén bemutassák új tudományukat. Iskolánk a tanév végén nagyszabású gála bemutató előadást tart, melyben az összes növendékünk színpadra állhat.

Mivel én is, és a többi tanár is kicsi gyerek korunkban találkoztunk a balettel, így tapasztalatból tudjuk milyen pozitív hatásai vannak az ember egész életére nézve. Boldoggá tesz, hogy a balett szellemiségét képviselve közvetlenül adhatom át azt a lelkesedést, amivel én viszonyulok a tánchoz. Arra törekszem, hogy minél többet tovább tudjak adni és a tanítványok is megtapasztalhassák mindazt a fantasztikus élményt, amit én kaptam a balettől.

Oláh Zsófia

Iskola Vezető, Cabriole Balett

Mit nyújtunk?

Miért a cabriole balett a legjobb választás?

TANÉV RENDSZER

Ha csinálsz valamit, akkor csináld komolyan – szokták mondani. Noha nem tudhatjuk miből lesz majd az igazi “komolyság”, de az a meglátásunk, hogy ha igazán ki akarjuk deríteni, hogy a gyerekünk szeretne e valamit hosszabb távon csinálni, van e érzéke hozzá, ahhoz legalább egy évig érdemes azt művelni.

PÉLDAMUTATÁS

Fontosnak tartjuk, hogy a gyerekek a tanárra ne csak hagyományos tekintély elven hallgassanak, hanem úgy is mint egy nagy tudású nővérre, akire felnéznek a profizmusa miatt. Azért, mert olyanok akarnak lenni és olyan szépen táncolni, mint Ők.

FIATALOS DINAMIZMUS

Tanáraink nem csak beszélni tudnak egyes mozdulatokról, hanem a hibátlan kivitelezést is bemutatják, ez által nem száraz magyarázatból, hanem igazi gyakorlati segítséggel könnyebben és gyorsabban elsajátíthatják az új gyakorlatokat a gyerekek.

TAPASZTALAT

Tanáraink mindegyike legalább 15 éves táncos múlttal rendelkezik, saját tanulmányok és tanítás területén egyaránt, ezért tökéletesen képzettek és ideálisan fiatalok, hogy könnyen megtalálják a kapcsolatot a gyerekekkel. Mi nem csak tanítjuk, csináljuk is. 🙂

Indítsd el gyermeked a balett csodálatos világába

tudj meg többet mikor és hogyan tudtok becsatlakozni

További hasznos előnyök, amiket jó tudni:

optimális csoport beosztás

Azért, hogy a legjobb fejlődést érhesse el minden tanulónk, a korához és a tudásához mérten legjobban passzoló csoportba vesszük fel, ahol jól fogja érezni magát.

helyszíni várakozás

Lehetőséget biztosítunk, hogy a helyszínen kényelmesen leülve meg lehessen várni az óra végét.

testvér kedvezmény

Ha egy családból több gyermek jár hozzánk balettra, akkor kedvezményes tandíjjal segítünk.

jó megközelíthetőség

Mivel hetente 2x fogtok balettra járni, ezért fontos, hogy könnyen meg lehessen közelíteni az oktatás helyszínét:

  • autóval érkezve ingyenesen lehet parkolni
  • villamos megálló 50 méterre

Várunk Benneteket szeretettel Gyermek Balett növendékeink közé.

foglaljátok le most a helyetek