q

Előjelentkezés szükséges email-ben a “cabriolbalett@gmail.com” címen. Kérjük a jelentkezésben megadni a szülő nevét, a gyermek nevét, illetve a gyermek életkorát. 

Ez úton is köszönjük a nagy érdeklődést az iskolánk és a balett művészet iránt. Nagy öröm és megtiszteltetés ez számunkra, hogy ennyien érdeklődtök és minket választottatok!

TUDNIVALÓK

felvételi

Annak érdekében, hogy a leendő tanulónk a legtöbbet kapja az oktatástól

Nem könnyű külső szemlélőként eldönteni, hogy melyik csoportot válaszd, ezért ezt a terhet levesszük a válladról és a szakmai tapasztalatunk alapján mi osztjuk be a jelentkezőket a tudásuknak és korosztályuknak leginkább megfelelő csoportba. Oda ahol a legjobban fogja érezni magát és a legjobbját nyújthatja az év során, hogy a végén büszkén mutathassa meg a balett tudását. Fontos, hogy ne legyen túlságosan nehéz a szint, de ne is legyen túl könnyű, hiszen akkor oda a motiváció és a fejlődés lehetősége. A gyerekekben óriási energiák és tehetségek rejtőznek. Sok éves tapasztalatunk van abban, hogy ezeket az értékeket a gyermek balett oktatás során az adott korosztály számára legmegfelelőbb módon tudjuk kihozni és közben gyerekekhez illően játszi könnyedséggel szívják magukba a balettet, a zenét, a táncot.

a felvételi menete

Mit kell tenni, mire számíthattok, kell e készülni?

Z

gyertek el a korosztályotok számára megadott felvételi időpontra

Z

hozzatok váltóruhát: cicanadrág, trikó vagy dressz (ha van), zokni

Z

nem kell előre készülni; a felvételin játékos gyakorlatok útján megnézzük a jelentkező mozgás és ritmus készségét

Z

a felvételiztető tanárok a látottak alapján segítenek, hogy melyik csoportba tudtok csatlakozni és mikor lesznek az órák

időpontok XIV.kerület

felvételi és beiratkozás

 

2023.

szeptember

HELYSZÍNVÁLTOZÁS! A 2023/2024-as tanévben a beiratkozás és a balett órák is a Miskolci utca 141-145-ben folytatódnak.

 

BEIRATKOZÁSI LEHETŐSÉG

3 – 6 évesek

2023.09.11 (hétfő) 16:30.

7 – 14 évesek

2023.09.11 (hétfő)  17:30.

TAVALYI NÖVENDÉKEK

2023.09.08.  (péntek) 16:30 – 17:00

Megjelenés:

tornadressz vagy passzentos atléta és cicanadrág, zokni, elcsatolt haj.

Hozni kell:

jegyzetfüzet, toll, szülők elérhetőségei. Egy havi tandíj (csak a befizetett gyermekeknek áll módunkban a helyét garantálni a csoportban), melyről telefon vagy e-mailben tudunk tájékoztatást adni.

 

BEIRATKOZÁS

TANÉV KEZDÉS

 

*pillanatkép az Álarcosbál című balett előadásunkból 🙂

beiratkozás 3 egyszerű lépésben

l

gyertek el a korosztályotok számára megadott felvételi és beiratkozási időpontra

l

töltsétek ki a jelentkezési lapot az elfogadó nyilatkozattal együtt, melyeket a helyszínen átadunk

l

adjátok le a tanároknak a kitöltött lapokat és hozzátok magatokkal az első befizetés összegét, annak érdekében, hogy biztosítani tudjuk a helyeteket a csoportban

TANÉV RENDSZERŰ OKTATÁS

Iskolánkban nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos fejlődésre.

$

ÉV VÉGI BEMUTATÓ GÁLA

A gyerekek imádnak szerepelni. Annak érdekében, hogy ezt minden növendékünknek biztosítani tudjuk szükséges a folyamatos felkészülés.

$

FOLYAMATOSSÁG

Azért, hogy az év végi bemutatóra való felkészülést mindenki számára biztosíthassuk, új növendékeket csak az első félévben tudunk fogadni.

gyakori kérdések

A szülő megnézheti a balett órát?

Sajnos nem, mert ilyenkor a gyerekek folyamatosan a szülőkre figyelnek, nem a feladatokra koncentrálnak, így a tanár nem tud velük dolgozni. Félévkor tartunk nyílt órai munka bemutatót és év végén a nagy előadást, amelyek alkalmával van lehetőség megcsodálni a gyermek produkcióját.

Betegség, utazás, stb. esetén van tagdíj visszafizetés?

A tagdíj a gyermek hiányzásaitól függetlenül fizetendő, a díj visszatérítésére csak kivételes esetben (pl. vidékre költözés, sérülés, stb.) egyéni megbeszélés keretében van mód, mivel ez egy éves díj havi részletekben fizetve.

Beiratkozás előtt meg lehet nézni egy órát?

Az órákra a gyerekek érdekében nem mehetnek be “nézők”, sem a résztvevők szülei, sem az érdeklődők. Kérjük nézzék meg a honlapon található képeket és videókat az órákról és az előadásokról.

Van próbaóra?

Nem hiszünk a próba órában, ezért nem tartunk. Úgy gondoljuk felelőtlenség lenne akár a szülő, akár a gyermek részéről egyetlen alkalomból lemérni bármit is a jövőre nézve. Az a tapasztalatunk, hogy 1-2 óra alapján még nem feltétlen tudják eldönteni a gyerekek, hogy tetszik e Nekik a balett világa, ezért javasoljuk, hogy minimum egy hónapot járjon végig.

INDUL A TANÉV

 

IRÁNY A BALETT TEREM

 

NE MARADJATOK KI

 

KEZDJÉTEK EL MOST

Kedves Érdeklődők! Az online jelentkezési form átmenetileg nem elérhető! Kérjük a jelentkezési szándékot a szükséges adatokkal legyenek kedvesek az cabriolbalett@gmail.com email címre részünkre elküldeni! Előre is köszönjük!

Kérünk, hogy a jelentkezéshez add meg a szükséges adatokat email-ben a

cabriolbalett@gmail.com

vagy

cabriolebalett.info@gmail.com

címen, hogy biztosítsd a helyetek a 2023/2024-as tanév növendékei között. A jelentkezés elküldése után egy visszaigazoló e-mailt fogtok kapni, a regisztráció megtörténtéről és a fizetési információkról. Kérünk, amennyiben nem érkezne meg a levél egy napon belül, úgy lépj velünk kapcsolatba elérhetőségeink valamelyikén. (A levelekre egyedileg válaszolunk, ezért a válasz nem feltétlen azonnali.) Amennyiben kérésed vagy kérdésed van, azt is nyugodtan megírhatod számunkra. Az email-es előjelentkezés nem jelent fizetési kötelezettséget, csak a kapcsolat felvételére szolgál, azonban javasoljuk a regisztráció mielőbbi elvégzését, mivel a csoportok létszáma limitált, a helyeket a jelentkezések sorrendjében töltjük. Várunk szeretettel!